Lidl har været til møde med kommunen, og nu er der nyt om discountkædens planer efter købet af butikscenter.
Livet her

Efter køb af butikscenter: Nu har Lidl fortalt om planer

Kommunen har haft møde med Lidl om, hvad dagligvarekæden vil købe

28. januar 2023 kl. 06:16

NØRRESUNDBY: Efter at den tyske dagligvarekæde Lidl købte butikscentret på Nr. Uttrup Torv har der været usikkerhed om, hvad der nu skal ske. Der er nemlig stadig en række butikker i centret, selvom købmanden er lukket.

Desuden er kommunen ikke bare indstillet på, at Lidl river butikscentret ned og opfører endnu en stor dagligvarebutik i området. Men nu har by og landskabsrådmand Jan Nymark Thaysen (V) haft et møde med Kristian Hellesøe, der er head of real estate i discountkædens region vest-afdeling. På det seneste møde i by- og landskabsudvalget orienterede rådmanden om ønskerne fra Lidl.

Ny butik 

- Jamen, de vil jo gerne lave en ny butik derude. Ideen gik på, at der stadigvæk kunne laves ekstra lokaler, sådan at man kan have nogle af de bydelscenterfunktioner derude. Der er jo frisør, fysioterapeut og pizzeria og andre ting.

Han peger på, at borgerne og kommunen gerne vil fastholde bydelscenterfunktionerne i form af de forskellige butikker i centret. 

- Det var jo det, som borgerne ønskede, og det vi som politikere bakkede op omkring, og det har vi ikke ændret på, siger Jan Nymark Thaysen.

Rådmanden peger på, at Lidl har forståelse for ønskerne i området.

- De ved godt, at der er nogle bydelsfunktioner og har egentlig et ønske om at kunne rumme dem på en eller anden måde, siger Jan Nymark Thaysen

Annonceret indhold

Nyeste