Det er ikke svært at finde en p-plads i midtbyen, siger Aalborg Citys Jes Asmussen. 
Livet her

- En gammel skrøne, at det skulle tage lang tid at komme til midtbyen

Aalborg City afviser, at det er for bøvlet at komme frem til midtbyens forretninger

24. marts 2023 kl. 06:03

-Det passer simpelthen ikke når folk siger, at det tager lang tid at komme ind til midtbyen. At det skulle være svært at finde en p-plads holder altså heller ikke. I dag er det nemt at komme til midtbyen, og det er intet problem at finde en p-plads. 

Sådan siger Jes Asmussen, der er City Manager i Aalborg City. 

Han og mange andre i midtbyens forretningsliv er nemlig ganske trætte af, at mange stadig skriver på sociale medier om, hvor bøvlet det er, at komme frem til midtbyen. 

Seneste skete det i kommentarsporet til en artikel torsdag på aalborg:nu. Artiklen handlede egentlig om, at midtbyens butikker fra 3. april udvider åbningstiderne til klokken 18, men langt de fleste af kommentarerne fokuserede i stedet om alle de udfordringer, der angiveligt skulle være ved at komme ind til midtbyen. 

En enkelt hævdede sågar, at det var lettere at køre til Århus for at handle ind, men de fleste nøjes dog med at brokke sig over forholdene i Aalborg. 

- Vejarbejde overalt. Byen er ikke hyggelig mere fordi det skal være en kamp at komme derind, lød det i en kommentar, mens en anden konstaterede, at det ser sort ud for midtbyen: Desværre er midtbyen blevet ødelagt med at besværlig gøre transporten med de mange ensrettet veje, dyrere P-pladser og manglende p-pladser evigt vejarbejde. Det ødelægger byen og forretningslivet.

Men at det skulle være en sandfærdig beskrivelse af virkeligheden afviser Jes Asmussen. 

- Det er en skrøne, at man risikerer at holde i kø i langt tid. Det er rigtigt, at der har været fire-fem år med mange opgravninger, men nu er det meste af vejarbejdet  heldigvis gennemført, og byen er ved at finde sig selv igen. Selvfølgelig er der myldretid og spidsbelastninger, men det er der også på Hobrovej. Der er ingen grund til at tale midtbyen ned, siger Jes Asmussen, der ligeledes afviser, at der skulle være større problemer med at finde en p-plads. 

- Der har aldrig været så mange pladser som der er nu. Tager man i City Syd en lørdag formiddag vil man formentligt skulle gå endnu længere fra bilen til butikkerne. 

Annonceret indhold

Nyeste