Egentlig stod Tirsdagsklubben til at lukke, men nu genopstår den populære pop up-pladebutik i et nyt format.
Livet her

Først ville han lukke, nu laver Jonas ny pop up-butik

Lokationen forbliver den samme, men tidspunkterne og udvalget ændrer sig

26. september 2022 kl. 15:23
Opdateret kl. 19:38

AALBORG: For en måned siden annoncerede Jonas Westergaard Christiansen, der står bag Tirsdagsklubben, at nu var det slut med både online-pladebørsen og pop up-shoppen af samme navn. Og det til stor ærgrelse for klubbens medlemmer, venner og bekendte.

Men nu er der godt nyt til byens vinyl-entusiaster.

 - Jeg fik enormt mange henvendelser fra folk, som var kede af, at jeg lukkede Tirsdagsklubben. Så nu har jeg besluttet mig for at åbne for et nyt pladesalg, fortæller Jonas Westergaard Christiansen.

Det nye pladekoncept kommer til at minde om Tirsdagsklubbens plade-pop up-shop, og så alligevel ikke. Lokationen vil stadig være Ulla Terkelsen London på Kastetvej 36, men eventet kommer ikke til at køre hver anden tirsdag som før. I stedet bliver det hver første onsdag i måneden, og derfor skifter navnet til Onsdagsklubben.

- Der kommer også til at være flere om salget. Fremover vil der være fem til seks sælgere til hver Onsdagsklub, siger Jonas Westergaard Christiansen, der stadig kommer til at drive  Facebook-gruppen Tirsdagsklubben som hidtil.

Onsdagsklubben på Ulla Terkelsen London bliver arrangeret i samarbejde med Pladebørs, som Heine Andersen står for.

- Jeg er rigtig glad for, vi kan forsætte - denne gang i form af Onsdagsklubben. Især fordi lokationen på Ulla Terkelsen London giver rigtige gode muligheder for også at være social omkring interessen for vinyler, siger han.

Onsdagsklubben slår dørene op 5. oktober.

Annonceret indhold

Nyeste