Forretningsdrivende i Nørresundby er godt og grundigt trætte af kommunen og dens planer. De mener, at det vil ødelægge butikslivet i Nørresundby. Tirsdag mødtes de med rådmand Jan Nymark Thaysen  Nørresundby 23. maj 2023.
Livet her

Grønt torv vil lukke butikker: Kunderne skal kunne køre til Nørresundby Torv

- Hvis de fjerner vores p-pladser så lukker vi, siger butiksejer

25. maj 2023 kl. 16:33

Ender planerne som virkelighed bliver Nørresundby Torv grønnere at se på, men den udsigt er ikke noget, der vækker den mindste begejstring blandt butiksejerne på og omkring torvet i hjertet af Nørresundby. 

For de kommunale planer indebærer nemlig, at godt 20 kortidsparkeringspladser skal nedlægges, og samtidig vil adgangen for biler blive betydeligt mere bøvlet. 

- Hvis de fjerner vores p-pladser så lukker vi. Så alvorlig er situationen. Vi er i forvejen så pressede efter corona og inflation, at vi ikke kan tåle at miste mere omsætning. En butik er allerede flyttet, tre andre er på vej til det, og jeg overvejer det også. Foreløbigt har jeg droppet at bestille jule-varer hjem, siger Michael Clausen, der er indehaver af Bog og Ide butikken i Nørresundby. 

Butiksejerne har henvendt sig til rådmand Jan Nymark Thaysen (V), der nu vil forsøge at få en ny politisk drøftelse af planerne. 

Annonceret indhold

Nyeste