Du kommer ikke til at kunne køre fra Hasserisgade ud på Vesterbro i den kommende tid.
Livet her

Hasserisgade bliver lukket for biler

Det er slut med at køre fra Hasserisgade ud på Vesterbro, når du kommer i bil

21. september 2022 kl. 08:49

AALBORG: Måneders vejarbejde på Vesterbro er nu slut. 

Men når de sidste hegn og skilte forsvinder på fredag, så er det ikke alt, der åbner for bilister. Prinsensgade bliver klar, helt som du kender den fra tidligere, men ved Hasserisgade sker der store ændringer. 

For vejen vil den kommende tid kun være åben for busser, cyklister og gående. Biler må derimod finde andre veje, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Trafikken på Vesterbro har faktisk gledet så godt under vejarbejdet, at vi nu vil teste nye løsninger, der kan forbedre fremkommeligheden på den travle trafikåre, siger rådmand i by og land Jan Nymark Thaysen og tilføjer:

- Under vejarbejdet har mange bilister oplevet et bedre flow på Vesterbro som følge af, at Hasserisgade og Prinsensgade har været lukket mod Vesterbro. Nu vil vi undersøge, om det forbedrede flow kan opretholdes, når Hasserisgade bliver lukket for biltrafik. Samtidig forventer vi, at vi skaber bedre fremkommelighed for de busser, der kører via Hasserisgade - og at trafiksikkerheden for cyklister i krydset øges, siger han. 

Forsøget strækker sig over et halvt år, hvor kommunen vil lave nogle mindre tiltag og justeringer for at finde frem til den mest optimale løsning for trafikafviklingen på Vesterbro. 

Annonceret indhold

Nyeste