Der venter stadig et stykke vejarbejde, før mange strækninger er klar til Plusbus bl.a. her på Kastevej
Livet her

Hvis du troede, at vejarbejdet med Plusbus var forbi så tro om

Strækninger skal have det sidste asfaltslidlag

08. januar 2023 kl. 11:21

AALBORG: Selvom der nu i flere år er blevet arbejdet på sagen, og vejene til den nye Plusbus nu er åbne for trafik, så venter der stadig en omgang vejarbejde på mange af de centrale vejstrækninger.

Plusbusruten ventes indviet i slutningen af august eller starten af september i år, men før Plusbusserne kan køre passagerer på ruten, så skal der mere anlægsarbejde til. På en del anlægsetaper skal der nemlig i maj-juni 2023 udlægges det sidste lag asfalt.

- Det sidste lag asfalt er i princippet hele Kastetvej den vestlige del af Borgergade, den yderste del af Skydebanevej, John F. Kennedys Plads, hele Jyllandsgade, Karolinelundsvej, Bornholmsgade og den øverste del af Sohngårdsholmsvej fra Humlebakken og op mod Grønlands Torv og den sidste del af Bertil Ohlins Vej ud igennem universitetsområdet fra Frederiks Bajers Vej og ud mod Selma Lagerløfs Vej, siger projektchef for Plusbus, Niels Bresemann Jensen.

Han peger på, at det er standardprocedure.

- Man kan sige, at den asfalt der ligger derude nu, det er sådan en basis asfalt eller en grund-asfalt. Og det sidste lag, der kommer på, det er slidlaget, der ligesom er toppen, der forsejler det hele, siger Niels Bresemann Jensen.

Annonceret indhold

Nyeste