Masser af stemning og højt humør ved Stjerneparaden sidste år, på lørdag fortsætter karnevalsfesten - og inden er du inviteret til forfest.
Livet her

Her er der gratis forfest til karneval

Der er gratis karnevalskit til de første 300 med masser af lækre overraskelser

23. maj 2023 kl. 17:37
Opdateret kl. 21:15

AALBORG: Kom til karnevals-forfest i Friis – med loyalitetsarmbånd, makeup masterclass, kondomer og gratis karnevalskits.

En af Aalborgs største oplevelser, karnevalet, er lige om hjørnet. Det fylder byen med fest, farver og flotte udklædte mennesker – selvfølgelig skal der være en forfest, og du er inviteret, lyder det fra Friis i en pressemeddelelse.

I shoppingcenteret kan du i morgen, 24. maj, komme til makeup masterclass, spinne karnevalslykkehjulet og vinde alt fra glimmer til gummi, og der er karnevalskits til de første 300 mennesker fra kl.16.00. 

Butikkerne har samlet det helt perfekte kit, fyldt med håndsprit, mint pastiller, solcreme og andre lækkerier, i udvalgte kits gemmer der sig også et gavekort til en af butikkerne Friis – det er først til mølle-princippet, så du skal være hurtig, står der også i pressemeddelelsen.

For at du kan blive helt klar til karnevalet, har Friis inviteret Saline Marie Simon til at komme forbi og give dig tips og tricks med i sin makeup masterclass, der er bobler og makeup-tips fra kl. 17.00.

Til en rigtig karnevals-forfest hører der selvfølgelig hede sambatoner og lækre dansetrin. Fra kl. 17.30 har shoppingcenteret inviteret dj til at komme og spille, og Poco Loco til give et brag af et sambaoptog.

Lykkehjulet spinner allerede nu i Friis, du kan blandt andet vinde loyalitetsarmbånd, hvis du har Friis+ app'en.

Annonceret indhold

Nyeste