Omdannelsen sker for at skabe en sikker vej for de mange børn og unge, der fra 2025 skal færdes mellem det centrale Nørresundby og det nye Stigsborg Havnefront.
Livet her

Nu begynder omdannelsen af centralt torv

Du skal blandt andet være opmærksom på trafikale ændringer

09. januar 2023 kl. 09:27

AALBORG: Nu bliver det snart synligt, at den længe ventede omdannelse af Nørresundby Torv går i gang.

Det sker i denne uge, hvor kloak- og vandledningerne skal fornyes i Strandgade og på Brotorvet. Helt konkret drejer det sig om strækningen fra Mellem Broerne til Skrågade. Samtidig med ledningsarbejdet bliver der også løst en række opgaver i forhold til den fremtidige klimasikring, og i Strandgade etableres der desuden nedgravede affaldscontainere. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Omdannelsen af Nørresundby Torv er et led i indsatsen for at skabe en sikker vej for de mange børn og unge, der fra 2025 skal færdes mellem det centrale Nørresundby og det nye børne- og ungeunivers på Stigsborg Havnefront.

Mens der arbejdes med kloak- og vandledningerne vil borgere og erhvervsdrivende opleve nogle trafikale ændringer i form af vognbaneindsnævringer, vejspærringer, omkørsler og indskrænkninger i de nuværende adgangs- og parkeringsforhold i de berørte gader.

Trafikken på Vesterbrogade vil ikke blive berørt af arbejdet.

Annonceret indhold

Nyeste