Flere bygninger skal ned for at give plads til dagligvarekæmpe.
Livet her

Ny plan skal give plads til dagligvarekæmpe ud til meget trafikeret vej

Projektområdet ligger lige op af en af de mest trafikerede strækninger i Aalborg

10. marts 2023 kl. 18:39

AALBORG: Men placeringen lige ud til en af de mest trafikerede strækninger i Aalborg, har givet lidt hovedbrud på forvaltningen i forhold til det lokalplanforslag, der nu skal politisk behandles. Den kommende Rema 1000 dagligvarebutik ligger nemlig i Skalborg lige ud til Hobrovej.

Den nye butik bliver op 1200 kvadratmeter, men det samlede projektområde er på 4700 kvadratmeter. Lokalplanområdets nuværende anvendelse er centerområde, og i området ligger der i dag en skiltemager, et bageri, et advokatfirma og en nedlagt bank.

- Det nye byggefelt går umiddelbart ind over alle de bygninger, der er der i dag, så jeg kan forestille mig, at alt skal ned, siger by- og landskabsrådmand Jan Nymark Thaysen (V).

Bebyggelsens indgangsparti skal placeres i den sydlige del af byggefeltet ud mod torvet og stien. Vejadgangen skal ske fra Bisgårdsvej. Og netop de trafikale udfordringer i et i forvejen trafikeret område har ifølge rådmanden betydet, at adgangsvejene til den nye butik har været drøftet frem og tilbage i flere omgange.

Annonceret indhold

Nyeste