PadelPadel Aalborg udvider med en ny hal.
Livet her

Nye padelbaner på vej

Der er godt nyt til byens padelentusiaster

20. marts 2023 kl. 13:32
Opdateret kl. 14:30

AALBORG: Padel, som bedst kan beskrives som en kombination af tennis og squash, er populært som aldrig før. Skal du booke en indendørs bane her i byen, må du ofte være ude flere uger i forvejen, men nu er der altså godt nyt til byens padelentusiaster.

Arbejdernes Landsbank Arena og PadelPadel Aalborg, som ligger i Svenstrup, udvider nu med en ekstra hal og hele seks nye baner. Det oplyser centerleder i PadelPadel Aalborg, Daniel Lindholm Christensen, i et Facebook-opslag.

- Det har været fantastisk at opleve den massive tilslutning og interesse for sporten, og derfor har vi besluttet, at det er er på tide at tilbyde flere baner til vores dedikerede spillere i Aalborg og omegn, siger han til aalborg.nu.

- Vi er glade for at kunne bidrage til den forsatte vækst indenfor padelsport i Danmark, og vi ser frem til at kunne byde endnu flere velkommen i vores center.

Som hos mange andre padelcentre har PadelPadel Aalborg oplevet, at der især har været rift om tiderne efter fyraften og frem til 22.

- Fordi der er så mange gæster, har det ikke været muligt at få tider til alle. Med de nye baner kommer vi både til at kunne få tiltrække flere gæster og tilbyde flere tider til de eksisterende.

Det er planen, at den nye hal og de seks nye baner skal stå klar til efteråret.

Annonceret indhold

Nyeste