Helene Bach Ørvad (tv.) står bag det populære træningskoncept.
Livet her

Populært træningskoncept rykker i egne lokaler

Der er efterspørgsel på træning, som er tilpasset mødre, fortæller stifter af FitMom Aalborg

11. marts 2023 kl. 18:48

AALBORG: Det har altid været hendes store drøm at skabe et samlet sundhedshus, og det er netop hvad, Helene Bach Ørvad nu er i gang med med sit træningskoncept FitMom Aalborg.

FitMom Aalborg, der har eksisteret siden november 2019, er netop rykket i egne lokaler i Shoppen, hvor kommende som nybagte mødre kan få pulsen op.

- Vi var ofte fuldt bookede hos Thorøs Gym, hvor vi holdt til før. Derfor rykker vi nu i egne lokaler, fortæller Helene Bach Ørvad, der er stifter af FitMom Aalborg.

Genoptræning med puls

Helene Bach Ørvad er uddannet fysioterapeut med et gynækologisk speciale, og under sin første barsel oplevede hun, at der manglede et reelt tilbud, der både kunne imødekomme genoptræningen efter graviditet og fødsel - og give sved på panden.

Træningen tager hensyn til genoptræning af bækkenbunden efter graviditet og fødsel.

- En halv times bækkenbundstræning giver ikke sved på panden, men crossfit er heller ikke træning på et niveau, hvor efterfødselskroppen kan følge med, siger Helene Bach Ørvad.

- Derfor har jeg lavet en mellemting, hvor man både genoptræner efterfødselskroppen og får pulsen op med træning, der henter inspiration fra crossfit.

Inspireret af crossfit

Crossfit har Helene Bach Ørvad en del erfaring med, hvor hun blandt andet har været med til at stifte Crossfit North på Hjulmagervej i Aalborg.

Men med egne, nye lokaler i Shoppen på 1. sal får Helene Bach Ørvad og Rikke Bundgaard nu skabt et feminint træningsmiljø til sit træningskoncept, der omfavner moderskabet - med akustikpaneler på væggene, grønne planter, lyserøde vægge.

Og naturligvis faciliteter, der gør det nemt at have sin baby med.

De nye lokaler er indrettet, så det er nemt at have sin baby med.

For eksempel er de nye lokaler udstyret med fire slyngevugger, og der er indsamlet legetøj, som kan underholde de små, mens mødrene træner.

- Og så står vi også altid klar til at hjælpe med børnene i det omfang, vi kan, siger Helene Bach Ørvad.

Snart åbningsreception

Snart holder Helene Bach Ørvad og Rikke Bundgaard, som også er en del af FitMom Aalborg, åbningsreception i de nye lokaler i Shoppen.

- Vi glæder os til at vise vores nye lokaler frem. Der vil både være ansigtsmaling, hoppeborg og popcorn til børnene. Der vil også være konkurrencer og lidt "let spiseligt," fortæller Helene Bach Ørvad.

Foruden genoptræning er du garanteret sved på panden hos FitMom Aalborg.

FitMom Aalborg åbnede i deres nye lokaler i Shoppen mandag 27. februar.

Åbningsreceptionen er 17. marts klokken 13-17.

Du finder FitMom Aalborg på adressen Vandmanden 5, 1. sal.

Annonceret indhold

Nyeste