Beredskabsøvelse påvirker trafikken gennem Limfjordstunnelen tirsdag aften og nat.
Livet her

Se her, hvornår beredskabsøvelse spærrer Limfjordstunnelen

Vejdirektoratet opfordrer trafikanter på Nordjyske Motorvej og området omkring Aalborg og Nørresundby til at sætte lidt ekstra tid af til rejsen

04. december 2022 kl. 18:06

AALBORG: Hvis du har planer om at køre gennem Limfjordstunnelen tirsdag aften og nat i den kommende uge, så skal du være ekstra opmærksom, for trafikken bliver påvirket i forbindelse med en beredskabsøvelse.

Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Aalborg, Nørresundby, Nordjyske Motorvej og Limfjordstunnelen tirsdag 6. december i det nævnte tidsrum. Det skriver Vejdirektoratet.

Beredskabsøvelsen gennemføres under ledelse af Nordjyllands Politi og sker for, at beredskabet kan træne håndtering af uheld i og ved tunnelen og samarbejde generelt. Der bliver afholdt fuldskalaøvelser i Limfjordstunnelen hvert fjerde år efter krav fra EU.

Øvelsen finder sted kl. 19.00 til 05.00, og mellem kl. 22.30 og 02.00 er der en fuld spærring af tunnelen, hvor begge tunnelrør er spærret for trafik. Der vil i det tidsrum være omkørsel via Limfjordsbroen.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanter på Nordjyske Motorvej og området omkring Aalborg og Nørresundby til at sætte lidt ekstra tid af til rejsen og følge med på hjemmesiden trafikinfo.dk på dagen.

Gode råd til trafikanter 

- Kør i god tid. Særligt mellem kl. 19.00 og 05.00 vil trafikken være påvirket.

- Mellem kl. 22.30 og 02.00 er Limfjordstunnelen spærret. Der vil være omkørsel gennem Aalborg.

- Forvent omkring 20 minutters ekstra rejsetid.

- Søg aktuel trafikinformation på trafikinfo.dk, før du kører.

- Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

Du kan læse mere på trafikinfo.dk

Annonceret indhold

Nyeste