Tina Kürstein vil fortsætte kampen for, at Kontiki Bar kan få lov til at holde længere åbent.
Livet her

Tina vil kæmpe for værtshus

Kontiki Bar opgiver ikke sit ønske om at holde længere åbent lige med det samme

16. november 2022 kl. 14:20

AALBORG: Selvom byrådet i Aalborg Kommune netop har afvist en klage over, at Kontiki Bar i Ågade ikke må holde åbent til kl. 03, er værtshuset ikke klar til at kaste håndklædet i ringen.

Ifølge indehaver Tina Kürstein skal det i hvert fald undersøges grundigt, om det var i orden, da kommunens bevillingsnævn i sin tid gav afslag på en 03-bevilling til det mere end 45 år gamle værtshus.

- Jeg vidste et eller andet sted godt, at det nok ikke kom til at forandre noget at klage til byrådet. Så nu må vi finde på noget andet, for vi har ikke tænkt os at give op endnu, understreger hun.

Kontiki Bar har allerede tidligere bebudet, at værtshuset overvejer at klage til Konkurrenceankenævnet, da man finder det konkurrenceforvridende, at baren ikke kan få lov at servere alkohol i lige så længe som mange af konkurrenterne i området.

- Det næste skridt, vi tager, bliver at kontakte en advokat og få vedkommende til at kigge tingene igennem, så vi kan få at vide, hvad vores muligheder er, fortæller Tina Kürstein.

Annonceret indhold

Nyeste