Livet her

Løb tør for børn

Marinemuseets dykkertank kan rumme mindst 25 børn. Der var plads til flere i tanken, men alle børn var "brugt"

25. oktober 2017 kl. 16:31

AALBORG: Hvor mange børn kan der være i marinemuseets dykkertank. Svaret er: Mindst 25.

Marinemuseet Springeren i Aalborg havde onsdag eftermiddag sat sig for at undersøge, hvor mange børn, der kan være i dykkertanken. Vesterkærets Skole leverede børnene - 25 fra 5. klasse. De forsvandt hurtigt ind i gabet på tanken. Og pludselig var der ikke flere børn, men fortsat plads i tanken.

Børnenes Rekordbog var mødt op for at registrere antallet af børn, der kunne være i tanken og betragte det som en rekord, der kommer med i næste udgave af rekordbogen.

- Der er ikke nogen eksisterende rekord, så uanset, hvor mange børn, der er plads til, vil det være en rekord, fortæller Ole Svendsen, der er regionsleder for Børnenes Rekord Bog og stod for optællingen af indstigende børn.

Rekorden lyder altså på 25 børn. Efter Ole Svendsens skøn kunne der godt være seks syv stykker mere i tanken.

Det var event- og adm.ansvarlig på Springeren Susi Bolander, der fandt på, at det kunne være sjovt at finde ud af, hvor mange børn, der kan være i en dykkertank.

- Vi spurgte vores gæster i efterårsferien hvor mange børn, de troede, der kan være i tanken. Vi fik gæt fra otte til 107, fortæller Susi Bolander, som lover en præmie til de rigtige gæt.

Den ny rekord kommer med den den rekord-bog, der udkommer i oktober næste år. Rekordbogen for 2018 er for længst gået i trykken og udkommer i den kommende weekend, oplyser Ole Svenden.

Annonceret indhold

Nyeste