Specialbutikken for løbere er også udstillingsvindue for webshoppen, der bliver ved med at vækste

AALBORG: Det er en helt ny forretning, du træder ind i, når Runners Lab åbner igen på den anden side af coronakrisen.

- Fremover er her endnu større fokus på at teste løbestil samt rådgive om skader og træning. Du kan få råd og vejledning af en fysioterapeut samt få hjælp til at bestille tid til behandlinger direkte fra butikken, siger medejer af specialbutikken for løbere, Peter Mousten,

- Vi rådgiver også via vores chat på nettet, og der kan vi bruge de erfaringer, vi får fra kunderne her i butikken. Det, vi lærer, når en kunde for eksempel tester sko på løbebåndet, kan vi bruge til at rådgive andre online. Vi vil ikke være en almindelig løbeforretning, vi vil vise, at vi er specialister inden for løb.

Tina Larsen
Kasper Nielsen og Kim Mousten sætter forretningen i stand og ser frem til at byde kunderne indenfor igen. Foto: Kim Dahl Hansen

Derudover skal den nyistandsatte butik også være udstillingsvindue og en del af markedsføringen af webshoppen runnerslab.dk.

- Vi har de nye varer indenfor løbeudstyr i butikken nogle uger, derefter kan man kun bestille online, siger Peter Mousten og supplerer, at man kan bestille på computere i butikken.

Den anden ejer af forretningen er fysioterapeut Kasper Nielsen, og siden de to stiftede runnerslab.dk for tre år siden, er det kun gået en vej, og det er fremad.

- Det er online, vi især vækster. Og vi kan bygge videre på vores platform der via butikken her i Urbansgade, siger Peter Mousten.

- Men en fysisk forretning er også vigtig for os, fordi vi brænder for at hjælpe løbere i nærområdet og for at holde gang i butikslivet i byen.

Du finder Runners Lab, der dog er lukket indtil videre på grund af frygten for corona, i Urbansgade 26.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...