Fitness-centret rykker ind i nedlagt Aldi-butik

AALBORG: Fitnesscentret Loop i Aalborg holder flyttedag. I øjeblikket har centret til huse på adressen Håndværkervej 24G. Men pr. 1. februar er adressen Gugvej 217. Det er i den bygning, som tidligere rummede en Aldi-butik.

- Vi har været på Håndværkervej i flere år. Men egentlig må vi slet ikke være der. Den lokalplan, der gælder for området ved Håndværkervej, tillader ikke fitness-centre, fortæller Kenneth Hoffmann, der driver Loop Aalborg og to andre Loop-centre.

Når Aldi har fjernet det sidste fra bygningen går etableringen af Loop-centret i gang. Den endelige flytning sker i slutningen af januar. Her bliver der et par dage, hvor Loop Aalborg holder helt lukket.

- På den ene side er vi lidt kede af, at vi skal flytte fra Håndværkervej, som er et godt sted. Men på den anden side glæder vi os til at flytte til Gugvej, hvor vi får mere plads, siger Kenneth Hoffmann.

Han tilføjer, at der er planer om endnu et par Loop-centre i Aalborg.

- Vi vil meget gerne have centre i Vejgaard og Hasseris. Vi skal bare have fundet de helt rigtige lokaler, og det er slet ikke så let, siger Kenneth Hoffmann.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...