Anne Glinvad og Christina Bang glæder sig til at slå dørene op til deres nye butikker. Foto: Claus Søndberg
Shopping

Loppeunivers for kvinder åbner snart

Alle stande er booket til åbningen - du kan købe sko, tøj og accessories

29. august 2019 kl. 18:15

Nu er der ikke længe til; snart åbner et helt nyt loppeunivers kun for kvinder. Og interessen for at få en stand hos det nye Reusers i City Syd har været stor.

Anne Glinvad og Christina Bang står også bag Little Reusers i Nørresundby. Foto: Claus Søndberg

- Vi har oplevet en kæmpe efterspørgsel. Der er omkring 150 kvindestande til sko, tøj og accessories, og alle stande er booket til åbningen, siger medejer Anne Glinvad.

- Vi kan se, at lejerne af standene kommer i alle aldersgrupper og med tøj i både små og store størrelser. Det er i processen gået op for os, at mange synes, det kan være svært at finde noget i plus-size, men det har vi hørt fra flere af de kommende lejere, at vi også får noget af. Vi stiller som sådan ikke krav til tøjet udover, at det er pænt rent og ligeledes ikke må være hullet eller plettet.

Foto: Claus Søndberg

Åbner med stor fest

Hun og den anden medejer, Christina Bang, står i forvejen bag Little Reusers i Nørresundby, hvor du kan købe og sælge brugt babyudstyr og -tøj.

Og den nye adresse rummer både nyheden Reusers kun for kvinder - samt en ‘afdeling’ af endnu en Little Reusers.

- Det er så fedt med den interesse, vi oplever omkring de to nye butikker. Vi er både meget ydmyge og meget rørte, siger Anne Glinvad.

- Og vi går all-in på åbningen, der vil være dj, kaffe og crepes og selvfølgelig goodiebags til de første 100 købende kunder samt konkurrencer.

Foto: Claus Søndberg

Der bliver plads til i alt 208 stande de to butikker. De åbner søndag 1. september klokken 10 på Stenbukken 3B i City Syd.

Little Reusers i Nørresundby holder også fortsat åbent.

Annonceret indhold

Nyeste