Indehaveren af BuyNature i Friis går igen mod strømmen og holder green friday, der sætter fokus på overforbrug

– Jeg synes jo, at black friday er en omgang varm luft, så kan vi lige så godt stå og sælge det, sådan lyder det fra Amin Barrada, der er indehaver af butikken BuyNature i Friis.

I år har han arrangeret et loppemarked på Vesterbro, hvor man kort og godt kan købe en bæredygtig ballon, hvor man skal skrive et ønske eller statement på. Alle ballonerne frigives over Limfjorden efter klokken 17, fortæller han.

Camilla Gammelgaard Johansen
BuyNature er lukket ned på black friday. Indehaveren kan i stedet findes på Vesterbro, hvor han sælger varm luft. Privatfoto

Amin Barrada har fejret green friday ved at sætte priserne op på dagen, hvor resten af Danmarks detailhandel sætter priserne ned, siden 2015, og folk har taget godt imod konceptet. I samarbejde med Gogreen Danmark, er green friday i dag et kendt fænomen, som mange danskere følger og støtter op omkring.

Det er endda gået lidt for godt.

– Vi har de seneste 3 år sat prisen op i vores forretning for at gå imod black friday og signalere, at vi ikke ønsker at sælge noget den dag. Problemet har dog været, at vi har solgt mere end nogensinde på green friday, da mange vil støtte os. Så i år har vi valgt lukke ned for at sælge varm luft til green friday loppemarked, fortæller Amin Barrada.

Du kan købe en ballon fra klokken 12 – 17 på Vesterbro 57.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...