En æra er forbi. BoShop lukker møbelhuset i Aalborg. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>
Det sker

Lukker i Østerågade: BoShop inviterer til flyttesalg

Gør dig et kup - nu skal alt væk i møbelhuset

15. august 2022 kl. 09:29

AALBORG: 3 år efter åbningen af møbelhuset i Østerågade i Aalborg afvikler BoShop afdelingen i marts 2023. Møbelhuset vil i stedet fokusere på forretningen i Aarhus samt et online-marked i kraftig vækst. Det skriver BoShop i en pressemeddelelse.

Ambitionerne var store, da BoShop med hovedsæde i Risskov åbnede i Aalborg i februar 2020. Imidlertid har udfordringerne med at få Aalborg-afdelingen til at blive profitabel været tilsvarende store, og derfor afvikler BoShop afdelingen i Aalborg, når lejemålet udløber 1. marts 2023.

- Vi havde store ambitioner, da vi i begyndelsen af 2020 rykkede ind i den historiske og smukke bygning i Østerågade, og de 1.700 kvadratmeter var lige det, vi havde drømt om til at skabe det møbel-, mad- og oplevelseshus, vi havde i tankerne. Men coronapandemien og den efterfølgende økonomiske afmatning forværret af krig i Ukraine, har gjort, at vi aldrig for alvor fik lettet fra jorden, og derfor har vi desværre ikke kunnet se anden rentabel mulighed end at afvikle Aalborg-afdelingen, siger BoShops indehavere, Christopher og Dorte Eis.

Lukningen af møbelhuset i Aalborg betyder dog ikke et endeligt farvel til BoShop. Møbelhuset i Aarhus kører videre og i fremtiden vil der blive kanaliseret endnu flere kræfter i onlineforretningen.

Flyttesalg

At det nu er slut med BoShop på Østerågade i Aalborg betyder også, at møbelhuset skal tømmes. Derfor vil der være gode rabatter på alt lige fra alle udstillede møbler, boligaccessories og alt inventar - faktisk kan du spare hele 40% på alt.

Flyttesalget starter i dag mandag 15. august kl. 10 og åbningstiderne vil være normale indtil 1. september – hold derefter øje med flexible åbningstider på hjemmesiden og sociale medier.

Annonceret indhold

Nyeste