Ægtepar fra Aarhus købte vidunderet til 2,3 mio. kroner

AALBORG: Den store luksus-autocamper af mærket Morelo til 2,3 mio. kroner, der i weekenden har holdt placeret på forpladsen ved Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til campingmessen, er solgt.

Allerede på messens første dag kunne direktør fra PB Scandi-Mobil A/S, Peter Borup, sætte et "solgt" skilt i ruden på den store luksus-autocamper til svimlende 2,3 mio. kroner.

Autocamperen blev købt af en familie fra Aarhus-området, som nu kan se frem til nogle yderst luksuriøse ferier. PB Scandi-Mobil har i alt lavet to handler på messen og har omkring 15 emner med hjem, som følges op de kommende 8-10 dage.

Også hos ISABELLA A/S, der forhandler fortelte og udstyr til campingvogne, har de bidt mærke i en større købelyst hos de besøgende. Her har salgschef Claus Ikjær Husballe også bemærket, at der har været flere børnefamilier og unge campister, der har lagt vejen forbi messen denne gang.

Messen har været kendetegnet af et besøgstal i omegnen af de 12.000 besøgende, som også besøgte messen i 2016, men generelt har der været både bedre humør og større købelyst hos de mange besøgende på messen.

Udstillerne melder om en meget positiv stemning blandt de besøgende på messen og har særligt lagt mærke til stor købelyst. - Vi har oplevet, at de besøgende, der har lagt vejen forbi vores stand, har været i rigtig godt humør, og de har haft lyst til at købe udstyr med hjem. Det betyder, at vi har en fremgang i salget på ca. 20% i forhold til messen i 2016, siger Dorthe Blom fra campingudstyr.dk, som blandt andet solgt campingmøbler, køkkenudstyr, el-artikler m.m. på messen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...