Shopping

Luksusbaby åbner i større lokaler - se de flotte billeder

Der er gratis goodiebags til de første 50 kunder - læs her hvornår

21. november 2019 kl. 18:30

AALBORG: Det bliver fejret med gaver til dig, når Luksusbaby slår dørene op på ny adresse med et brag af en åbningsfest; der er gratis goodiebags til de første 50 kunder, og der bliver trukket lod om en stor præmie blandt bon'erne fra åbningsdagen.

Og eftersom butikken sælger baby- og børnetøj, er der naturligvis også tænkt på popcorn, slushice og slikposer.

Hvem vil ikke gerne kramme en blød bamse? Foto: Lasse Sand

Alt sammen for at fejre, at succesforetagendet Luksusbaby nu åbner i større lokaler. Hidtil har adressen været Møllegade 10, og nu åbner forretningen i nummer 13, hvor Høgh Interieur tidligere lå.

- Vi var blevet alt for presset pladsmæssigt. Her i den nye forretning har vi flere varer, og vi kan præsentere dem endnu bedre i miljøer med eksempelvis tøj til tweens eller newborn. Det er mere overskueligt, og det er nemmere at finde rundt, siger Ann-Louise Aasted, der ejer Luksusbaby sammen med Morten Grabowski.

- Derudover er der mere plads til at komme rundt med barnevogne, og vi har lavet amme- og pusleplads med legetøj, hvis baby har større søskende.

Du finder pusleplads og legeområde i forretningen. Foto: Lasse Sand

Parret sælger primært tøj, sko og accessories på deres webshop Luksusbaby.dk

Og den har været en stor succes fra dag 1 - inspireret af egne erfaringer, da parret blev forældre for første omgang. Stor vækst, millionomsætning og mere end 50 ansatte er status her efter fem år.

- Men det er vigtigt for os, at vi også kan tilgodese vores kunder i en fysisk butik, siger Ann-Louise Aasted og understreger, at den er tæt forbundet med webshoppen.

- Det her kunne vi ikke gøre uden webshoppen i ryggen. Det handler om synergi, og jeg ser de to som kataloger for hinanden. Du kan blive inspireret her og så handle på webshoppen - eller omvendt.

Fodtøj står også klar i den nye Luksusbaby. Foto: Lasse Sand

Tilgængelighed er et omdrejningspunkt for butiksejerne.

- Man skal huske, at der findes to typer kunder - både dem der handler her i butikken, og dem der handler døgnet rundt i webshoppen, siger Ann-Louise Aasted.

- Vi vil gerne være noget for begge. Og samtidig være med til at bakke op om handlen i midtbyen.

Luksusbaby åbner i Møllegade 13 i morgen, fredag 22. november, klokken 10.

Luksusbaby rummer også et roligt hjørne med ammeplads. Foto: Lasse Sand
Annonceret indhold

Nyeste