Det handler om at hjælpe, hvor man kan - og vise social ansvarlighed i en svær tid

AALBORG: Gratis frokost til alle medarbejdere her i december - sådan lyder tilbuddet fra Luksusbaby. Og det er der en helt særlig grund til.

- Vores fysiske forretninger i Aalborg og Aarhus kan også mærke krisen, men heldigvis holder vores webshop et pænt niveau, så vi skal nok klare os, selv om corona gør det til en svær tid for mange, siger Morten Grabowski, der ejer Luksusbaby sammen med Ann-Louise Aasted.

- Derfor at vi valgt at støtte lokale restauranter og caféer her i december ved at købe frokost til alle vores medarbejdere. Mange spisesteder har været tvangslukket, og vi vil gerne give noget igen til dem.

Og interessen har været stor, lige siden Morten Grabowski præsenterede sin idé på LinkedIn og bad om bud på, hvilke spisesteder Luksusbaby kunne henvende sig til. I går kom frokosten fra Minjiang, mens retterne i dag, onsdag, var kreeret på Cafe Vi.2.

- Jeg synes, coronakrisen viser, at vi er gode til at række ud til hinanden, og Ann-Louise og jeg er blevet inspireret af den holdånd, vi oplever, siger han.

- Jeg ser det som en win-win her i juletiden; vi hjælper restauranterne, og vores medarbejderne er superglade. Alt i alt er det en rigtig god følelse.

Morten Grabowski fortæller, at virksomheden, der sælger baby- og børnetøj i luksuskvalitet, vil have endnu mere fokus på social ansvarlighed og trivsel fremover.

- Vores medarbejdere tilbringer jo en stor del af deres tid her, og vi vil gerne, at det føles som mere end bare et arbejde. At vi er en helhed, siger han.

- Når vores medarbejdere skal gøre det bedste for vores kunder, skal vi også gøre det bedste for vores medarbejdere.

I takt med at 6-årige Luksusbaby er vokset til en millionforretning, betyder social ansvarlighed mere og mere.

- Jeg føler, at vi har en rolle i samfundet nu, og med det følger et ansvar. Det er noget andet i dag, end da Ann-Louise og jeg drev Luksusbaby.dk hjemme fra stuen, siger Morten Grabowski.

- Vi er blevet mere kendte, og når flere lytter til os, skal vi også bruge vores stemme rigtigt,

Mellem 50 og 100 medarbejdere spiser frokost hos Luksusbaby hver dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...