Du kan glæde dig til masser af modetøj og store besparelser, lover tøjbutikkens ejer Karina Lundtoft

AALBORG: Det handler om at tænke ud af boksen, nu hvor corona igen har lukket for handel i de fleste fysiske butikker. Det er holdningen hos Karina Lundtoft, der ejer tøjbutikken Lundtoft i Slotsgade.

Derfor arrangerer hun et online vintersalg på Facebook i aften, torsdag, hvor du kan købe modetøj til kvinder. Det er med Karina Lundtofts egne ord volume 2, efter hun prøvede kræfter med online-salg live for første gang i sidste uge.

- Det gik over al forventning, jeg er dybt rørt helt ind i hjertekulen over den store opbakning, fortæller hun og uddyber, at op mod 280 hele tiden fulgte med på Facebook, og at der efterfølgende var omkring 1400 henvendelser, der skulle besvares.

- Det kom helt bag på mig, at der var så stor interesse, og det har reddet min december. Selvfølgelig er der ting, vi har lært, så det bliver endnu mere overskueligt for alle denne gang.

Der er derfor også både praktisk og generel info, som du kan læse mere om her

- Derudover viser jeg nu 10 styles pr. gang, og holder så en lille pause, inden vi går videre. På den måde kommer der mere struktur i aften end der var i sidste uge, siger Karina Lundtoft.

Og det stopper ikke her.

- Hvis den nuværende nedlukning fortsætter, så laver jeg også et tredje online-salg med de nye forårsvarer, jeg har fået hjem, siger Karina Lundtoft.

I første omgang er der dog vintersalg på Lundtofts Facebook-side i aften, torsdag 7. januar, fra klokken 19.30.

- Og man kan glæde sig til et brag af et salg, hvor efterårs- og vintertøj er sat minimum 50 procent ned, siger Karina Lundtoft.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...