Katinka er en af de kunstnere, der står for lydbilledet, når nyt rarioteater bliver optaget foran et livepublikum. Arkivfoto: Peter Mørk
Det sker

Lydteater og podcast: Kom til premiere på helt ny musik fra Katinka

Teater Nordkraft inviterer dig til at være med, når helt nyt radiodrama bliver optaget

01. maj 2021 kl. 10:30

AALBORG: Nu har du chancen for at høre helt ny musik fra populære Katinka - og samtidig være med, når helt nyt radioteater bliver optaget. Alt sammen direkte fra Teater Nordkraft og senere udgivet som podcast.

Det er Danmarks lydteater, AKT1, der står bag radioteateret, der ikke bliver optaget i et studie, men foran et livepublikum - denne gang på teateret lørdag 15. maj klokken 19:30.

Du får en unik mulighed for at være publikum til spændende og intime onetakes af to hørespil. Oplev, hvordan arbejdet bag mikrofonerne foregår og kom som nævnt til verdenspremiere på nykomponeret musik fra sangerinden Katinka samt også den elektroniske rap-duo Ravi Kuma. Det skriver Teater Nordkraft i en pressemeddelelse.

Foruden Katinka og Ravi Kuma, der står for musikken til radiodramatikken, kan man også opleve en række af landets bedste skuespillere, når hele to nyskrevne radiofortællinger, Monstera samt Fuldkommen i kærligheden bliver indspillet.

Du kan booke billetter her

Annonceret indhold

Nyeste