Går videre til semifinalen om Danskernes Idrætspris

AALBORG: 82 procent af alle de afgivne stemmer i P4 Nords sendeområde var i afstemning om Danskernes Idrætspris sat ved Lykkeliga fra Aalborg, som er et fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen står bag.

Dermed går Lykkeliga nu videre til den landsdækkende semifinale og er fortsat med i konkurrencen om 100.000 kr. Vinderen af Danskernes Idrætspris, der præsenteres af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4, afsløres ved DR’s årlige sportsshow 6. januar 2018.

Med førstepladsen går Lykkeliga sammen med syv andre regionale vindere fra resten af landet videre til semifinalen, hvor DIF’s bestyrelse udvælger tre finalister og herefter kårer vinderen. Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres ved DR’s show SPORT 2017 lørdag 6. januar 2018.

De to øvrige idrætsinitiativer, der kunne stemmes på, var Fortuna Hjørrings fodboldakademi for piger, og Team Klodsmajor fra Vrå.

Afstemningen, der foregik på hjemmesiden for Danskernes Idrætspris, løb over tolv dage og sluttede fredag 3. november kl. 9. Lykkeliga fik imponerende 82 procent af stemmerne.

I alt var 14.267 danskere inde og stemme på hjemmesiden, www.danskernesidrætspris.dk.

- Vi har oplevet fremgang i antallet af indstillinger og nu også en fremgang på hele 50 procent i antallet af danskere, der har været inde og stemme," siger kommunikationsdirektør i e-Boks, Susanne Søndahl Wolff.

- Det er vi naturligvis stolte over. Det viser, at danskerne er meget engageret i idræt og de fællesskaber, der er omkring idræt, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...