Livet her

Lyserød Lørdag med BRAborg Hegn

Også auktion til fordel for Støt Brysterne

07. oktober 2017 kl. 17:33

AALBORG: Lyserød Lørdag blev også markeret flere steder i Aalborg.

Lone Sigvardt, frivillig hos Kræftens Bekæmpelse Aalborg Afdeling, tog initiativ til BRAborg Hegnet på havnefronten for at skabe opmærksomhed omkring brystkræft.

I 14 dage har kvinder kunnet hænge deres BH’er op på hegnet omkring boldbanen og multibanen ved Aalborg Havnefront, og det kan nok være, at aalborgensiske kvinder har været med på den tankevækkende event.

På Lyserød Lørdag kunne man gøre status, og flere hundrede BH’er på hegnet har i den grad tiltrukket sig opmærksomheden - og givet stof til eftertanke. Lone Sigvards initiativ har haft den ønskede effekt og skabt mere opmærksomhed omkring brystkræft.

De mange BH’er fjernes igen søndag.

Galleri Portland ART, der har hjemme i smukke og nænsomt restaurerede lokaler i J. Krøijers gamle smedie i gården på adressen Algade 35, dannede lørdag rammen om en auktion, hvor overskuddet ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelses, Støt Brysterne.

Mange lokale kunstnere har doneret deres flotte værker, der på Lyserød Lørdag blev bortauktioneret.

Mange kunstelskere var på plads til at byde på de mange flotte kunstværker, og efter en lidt træg start blev der budt ganske flittigt.

Ingelise Birkebo fra Kræftens Bekæmpelse har været tovholder på det flotte projekt, og det var hende, der sammen med rådmand Mads Duedahl (V) og auktionarius, Peter Reinau, åbnede auktionen.

Annonceret indhold

Nyeste