Og i morgen er der også premiere på en varm, fransk æbledrik to go

AALBORG: Ma Petite France er kendt for sine franske specialiteter - blandt andet ost og charcuteri. Og som noget helt nyt kan du nu købe det som takeaway hos vinbaren i Nørregade fra tirsdag til lørdag.

- Vi har tidligere haft succes med vores picnickurv, men det er første gang, vi nu tilbyder takeaway, fortæller Majken Green, der ejer den franske vinbar med sin mand, Christian.

- Vi tager udgangspunkt i vores kerneprodukter, som er et oste- og et charcuteri-bræt i den gode kvalitet, som man kender fra os. Vi lægger vægt på de gode råvarer og at støtte lokale leverandører.

Tina Larsen
Ost er også en mulighed som takeaway. Privatfoto

Som hos så mange andre, ser Ma Petite France også takeaway som en måde at videreudvikle sig på i en tid, hvor corona sætter store begrænsninger i hele samfundet.

- Ved den første nedlukning havde vi ikke takeaway, men nu oplever vi, at stemningen er anderledes, og flere har spurgt efter muligheden hos os, siger Majken Green.

- Vi kan se, at flere i det hele taget er interesserede og opmærksomme på takeaway. Og vores er et supplement til det, der er i byen i forvejen. Nu håber vi, at folk har lyst til det, vi tilbyder og vil støtte os.

Derudover føler Majken og Christian Green også, at de selv er mere klar denne gang.

- Det er et anderledes mind-set med takeaway - hvordan skal man eksempelvis pakke, prissætte, markedsføre - og hvad med afhentning? Men nu er vi klar, siger Majken Green.

Tina Larsen
Den varme, franske æbledrik to go er endnu en nyhed fra Ma Petite France. Privatfoto

Derudover er der også premiere på en ny, varm fransk æbledrik to go i morgen, lørdag.

- Vores erfaring fra sidste år er, at man ikke rigtig drikker gløgg her i januar, så nu har vi lavet vores egen æbledrik to go, siger Majken Green.

- Den er lavet på æblejuice og cognac med forskellige krydderier, og vi sælger den om lørdagen, indtil vi når til foråret.

Du kan læse mere om takeaway fra Ma Petite France her

Tina Larsen
Den franske vinbar er klar med flere valgmuligheder. Privatfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...