Nu kan du bestille en komplet fest - bragt ud med Musikkens Bus

AALBORG: December venter lige rundt om hjørnet, og det samme gør julefrokosterne.

Men corona har i mange tilfælde sat en stopper for, vi kan feste på samme måde, som vi plejer. Derfor har Musikkens Spisehus nu tænkt ud af boksen og lanceret et helt nyt julefrokostkoncept, som giver virksomheder mulighed for at bestille en fest ud af huset - med alt, hvad det indebærer af mad, kokke, tjenere og musik. Ja, faktisk kan man få det hele bragt ud med Musikkens Bus, som er Musikkens Hus’ ikoniske koncertbus, skriver koncerthuset i en pressemeddelelse.

- De aktuelle omstændigheder skaber et behov for nye, innovative tiltag, der omfavner den virkelighed, vi befinder os i. Derfor er vi glade for, at vi nu kan bringe en gennemført julefrokostpakke ud til de nordjyske virksomheder, så festen kan foregå i trygge rammer, mens vi tryller med sæsonens allerbedste råvarer, lyder det fra general manager i Musikkens Spisehus, Mikael Kopp Christensen.

Maden kan suppleres med musik fra en række af Nordjyllands spirende musiktalenter. Musikkens Hus rykker simpelthen scenen ud af de vante rammer på havnefronten og sikrer festlig stemning ude hos virksomhederne.

- Vi sætter en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik nu og i fremtiden. Nordjylland råder over en masse spirende kunstnere og sangskrivere, og som hele regionens koncerthus har vi et ansvar for at skabe rammerne for, at talentmassen kan udvikles yderligere, fortæller Pernille Dige Weltz, der er booking manager i Musikkens Hus, og fortsætter:

- Mange forbinder julefrokosten med festlig stemning og god musik, og det har vi naturligvis taget højde for, således det nu bliver muligt for virksomhederne at opleve en række håndplukkede musikere fra øverste hylde.

Skulle du nu tænke, at hele det setup måske er lidt for stor en mundfuld til din lejlighed eller hus - så kan man som privatperson også bestille en julemenu ud af huset uden kokke og livemusik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...