Slagter fra Støvring er snart klar til åbning i de lokaler, hvor Slagter Ole havde til huse

NØRRESUNDBY: Der var både forfærdelse og tristhed i Nørresundby, da Slagter Ole for ganske nyligt måtte opgive at drive sin slagterforretning.

Men nu er der atter bøffer, lune frikadeller, hjemmelavet leverpostej og pålægskagemænd i sigte, for Casper Paulsen, der ejer Slagter Carlsen i Støvring bekræfter, at han i går blev ejer af butikken.

- Det er helt rigtigt, at vi udvider med endnu en butik, siger han og fortsætter.

- Jeg har endnu ikke fået nøgler fra kurator, men vi er helt klar til at åbne, og jeg regner med, at det sker først i oktober, når vi lige har fået gjort butikken i stand og sat en ny facade op, siger han.

Det er også allerede på plads, hvem der skal være fungerende slagtermester. Det bliver nemlig Jesper Vase, der er mestersvend hos Slagter Carlsen.

- Han har 20 års erfaring, så det er den helt rigtige, siger Casper Paulsen.

Anne Helene Kahr Thomsen
Åbningen er i starten af oktober. Arkivfoto

Beslutningen om at overtage har ikke været svær, fortæller Casper Paulsen, der overtog Slagter Carlsen i Støvring for to år siden.

- Vi har allerede mange kunder fra Aalborg, og vi glæder os til at byde dem og selvfølgelig nye kunder velkommen i Nørresundby.

Han har allerede en plan for sortimentet klar.

- Det er planen, at vi fortsætter med alt det hjemmelavede, som vi også er kendt for, men med et twist, smiler den nyslåede ejer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...