Kom til padel og pattegris i Skansen i Nørresundby.
Mad & Drikke

Billetter bliver revet væk: Madfestival serverer vildt program

24. maj 2023 kl. 13:06
Opdateret 25. maj 2023 kl. 07:57

Et heldigt par fik lov at nyde ‘Den vildeste middag’ på siden af Hedegaard siloen som optakt til sidste års madfestival. 

Og igen i år er der unikke middage på menuen, og om du vil spise på fjorden, i mørke eller selv tilberede en storslået middag, skriver Nordjysk Madfestival i en pressemeddelelse. 

Og der er masser af eksempler på alternative middage på programmet. 

Madkurv og SUP-board

Der er ikke noget som lidt fysisk aktivitet til at opbygge en god appetit. Man kan derfor fristes til at kalde det et match-made-in-heaven når Skansen inviterer til padel og pattegris. 

Sving ketcheren i et par timer under dagens store padel turnering, før dagen afsluttes med en formidabel middag bestående af pattegris med det hele - og selvfølgelig en skål for vinderen.

Bord eller board? Skift den rødternede dug ud med bølgen blå, når Nordjydsk Windsurfing Klub pakker madkurvene og sejler ud på Fjorden på SUP boards. 

Der er lagt i ovnen til en noget alternativ Tapas oplevelse i den friske fjordluft, når klubbens huskok Sebastian Henriksen disker op med lækre, små anretninger af alt fra pil selv rejer, til laks og sågar svinemørbrad.

Familiemiddag på italiensk

Få fingrene i en billet til Camillos og Carlos store, italienske familiemiddag og nyd en eftermiddag med nordjysk middelhavsstemning på La Locanda. 

Her fejres kærligheden til maden, når langbordet dækkes, så vi kan fordybe os i fremragende serveringer og fængende samtaler. Menuen byder blandt andet på fem fantastiske retter med inspiration fra både Danmark og Italien. 

Derudover kan de hurtige også få fat i billetter til en mere intim social dining oplevelse i La Locandas vinkælder med eksklusiv vin til maden.

Udsolgt i zoo

Udfordre dine sanser og spis en middag i fuldstændig mørke. Lyt, smag og føl din mad, når Duus Vinkjælder afholder deres mørklagte gourmetmiddag i deres historiske kælder. 

Aftenens menu kan vi ikke løfte sløret for, da den holdes top-hemmelig og løbende udskiftes, så der er lagt i ovnen til en aften i overraskelsernes tegn når I gætter jer gennem retterne.

Det handler dog om at holde sig til. Årets bogstaveligt talt vildeste arrangement, Middag i Zoo, er nemlig allerede totalt udsolgt. Det heldige kan se frem til at nyde en storslået dag blandt vilde dyr med udsøgte serveringer tilberedt af Nordjyllands bedste kokke.

Annonceret indhold

Nyeste