Pincho Nation har allerede flere restauranter i Danmark - nu er de også klar til at åbne i Aalborg.
Mad & Drikke

Denne dag åbner Pincho Nation sin cirkus-inspirerede restaurant

Snart bliver dørene åbnet til den helt nye spiller på den aalborgensiske madscene 

11. november 2022 kl. 10:57

AALBORG: Interessen var enorm, da vi her på aalborg:nu kunne fortælle, at Pincho Nation åbner på hjørnet af Jomfru Ane Gade og Ved Stranden. Og nu afslører det tapas-inspirerede spisested, hvornår åbningsdagen bliver. 

Mens håndværkerne har slidt og slæbt for at gøre lokalerne klar, har den nye restaurant sat rekord for, hvor mange, der har skrevet sig op på booking-listen, som giver adgang til at reservere bord før alle andre. 

Restauranten har plads til 115 gæster, der kan bestille mad fra alle verdenshjørner og kulørte cocktails via Pincho Nation appen. Oprindeligt havde man satset på at være klar til at åbne allerede i slutningen af september, men renoveringen af lokalerne har taget lidt længere tid end forventet. Derfor kommer åbningsdagen for den nye restaurant nu til at være 25. november.

- Vi vil hellere være hundrede procent klar end at åbne og så stå med potentielle udfordringer, fordi det skulle gå lidt for stærkt op mod åbningsdagen. Vi glæder os rigtig meget til at byde aalborgenserne indenfor og vise, hvad Pincho Nation er for en størrelse, og at vi har været værd at vente på, siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Pincho Nation har oprettet en liste, som man har kunnet skrive sig op på, hvis man vil være blandt de første, der kan reservere bord. Det vil være muligt for opskrevne at booke bord allerede fra i dag fredag, 11. november, om eftermiddagen. De modtager en mail med information om, hvordan de gør det. Hele 2.700 har skrevet sig på listen, der giver adgang til at booke bord to uger før åbningsdagen. Det er ny rekord – ikke bare i Danmark, men i hele Pincho Nation. 

- 2700 er et meget flot tal. Det fortæller os, at folk er nysgerrige og friske på at prøve noget nyt her i Aalborg. Vi synes, at der er et godt match mellem os og byen, og vi investerer rigtig meget i at skabe et bæredygtigt fundament for fremtiden, siger Flemming Christophersen.

Pincho Nation åbner i øvrigt også en ny restaurant i Randers. Det sker i dag, fredag 11. november

Annonceret indhold

Nyeste