Denne dag åbner Søgaard-bageri
Netop nu er Fru Søgaard ved at blive klar til at tage imod de første gæster
AALBORG: Det var lidt af en nyhed, Caroline Søgaard-Pedersen kunne løfte sløret for i starten af januar, da hun og Søgaards Bryghus annoncerede, at mikrobryggeriet vil blive delt i to: Hr. Søgaard, der viderefører det velkendte gastropub-koncept, og Fru Søgaard, hvor der bliver bageri og spisested.
Siden Hr. Søgaard åbnede 12. januar har Caroline Søgaard-Pedersen således haft travlt med gøre Fru Søgaard klar til at tage imod de første gæster - og nu nærmer den endelige åbningsdato sig.
Torsdag 2. februar klokken 08.00 slår Fru Søgaard dørene op.
- Vi kommer selvfølgelig til at lave gode åbningstilbud på dagen, lyder det fra Caroline Søgaard-Pedersen, som kommer til at drive både Hr. og Fru Søgaard.
- Vi håber, at folk kommer til at tage supergodt imod vores nye sted, siger hun forventningsfuldt.
Caroline Søgaard-Pedersen er datter af Claus og Lisa Søgaard, der gennem 20 år har sat markante aftryk på den aalborgensiske madscene. Først med Søgaards Bryghus, som var et af Danmarks første til at kombinere restaurant, mikrobryggeri og pub - og senere med to af byens ikoniske caféer, Abbey Road og Penny Lane.