Selvom den franske vinbar i Nørregade er til salg, kan du stadig booke bord, siger indehaver.
Mad & Drikke

Derfor er fransk vinbar til salg

Se her, hvad du kan forvente den kommende tid hos den populære vinbar i Nørregade

07. marts 2023 kl. 11:53

AALBORG: Det var lidt af en udmelding, der fik mange til at spærre øjnene op, da den lille, franske vinbar i Nørregade, Ma Petite France, offentliggjorde en noget kryptisk besked i et Facebook-opslag søndag aften.

Her fortalte de, at vinbaren er til salg, men at man altså stadig kunne booke bord.

aalborg.nu har talt med den ene indehaver, Majken Green, som fortæller, at det skyldes personlige årsager - heriblandt at Christian Green (hendes mand og partner i Ma Petite France) er blevet partner i den ingeniørvirksomhed, hvor han arbejder.

Parret Majken og Christian Green åbnede Ma Petite France i sommeren 2019. Nu er de klar til at sælge vinbaren.

Derfor stopper salg af gavekort

- Ma Petite France startede som et projekt for os, hvor vi kunne gå til og fra og hygge om de gæster, der kom. Det har været en stor succes, siger Majken Green og forklarer, at det nu går så godt, at vinbaren i det lange løb ikke er tjent med at være en tomandsforretning, som det nu er tilfældet.

- Derfor håber vi selvfølgelig at kunne finde nogle købere, som vil drive stedet videre.

Hvem der i fremtiden kommer til at overtage, er dog svært at spå om. Derfor er det ikke længere en mulighed at købe gavekort til Ma Petite France.

- Det vil ikke være ordentligt overfor kunderne, når vi ikke ved, om vi her om nogle måneder, siger Majken Green til aalborg.nu.

De gode, gamle koncepter - og masser af takeaway

Selvom Ma Petite France nu er til salg, kan du stadig opleve de populære koncepter som Sjattirsdag, Osteonsdag, Bobletorsdag og Vin Ad Libitum om lørdagen.

Selvom vinbaren er til salg, kan du stadig komme til for eksempel Sjattirsdag. Her bliver flaskerne stillet frem på bardisken, og så er det ellers bare et spørgsmål om at vælge.

- Den sidste tid vil vi gøre mere ud af at formidle, at vores kunder også kan købe vores mad som takeaway, siger Majken Green.

Du kan med fordel derfor holde øje med Ma Petite Frances profiler på de sociale medier den kommende tid, heriblandt på Facebook og Instagram.

Ma Petite France blev sat til salg 20. februar, og du finder vinbaren i Nørregade 6.

Annonceret indhold

Nyeste