Hos Pizzeria Italiana Sapori D’Italia kan man få autentiske, italienske pizzaer.
Mad & Drikke

Derfor har Talia sat populært pizzeria til salg efter 12 år

Han har elsket at lave pizzaer, siden han var barn, men nu er det måske snart slut

30. august 2023 kl. 19:01

I 12 år har Pizzeria Italiana Sapori D’Italia været en del af madmekkaet på Reberbansgade, men står det til indehaveren, Talia Mario, er eventyret med de italienske pizzaer snart slut.

Talia Mario, som har været i branchen siden hans teenageår, har nemlig sat det populære pizzasted til salg.

For nogle måneder siden fik han en blodprop i hjertet og har siden kunnet mærke, at han hurtigere bliver træt, end han plejer.

- Jeg har ikke nogen medarbejdere, så jeg skal lave rigtig mange ting selv. Jeg ender ofte med at blive nogle timer efter lukketid, fordi lokalerne er store, og der er så meget, der skal gøres, siger han.

Ønsker man at overtage det populære pizzeria, er det nu, man skal slå til.

Mange forskellige opgaver

Talia Mario fortæller, at han har haft svært ved at finde ansatte til stedet, som er 80 kvadratmeter og har plads til omkring 16 siddepladser.

- En medarbejder her har flere forskellige arbejdsopgaver, og det har mange ikke erfaringen til. Og hvis de har den erfaring, vil de have for meget i løn i forhold til, hvad jeg kan give.

Planen er dog, at han vil arbejde videre i pizzeriaet, indtil det er blevet solgt.

Drømmen lever videre

Den erfarne pizzamand er dog ikke afvisende overfor at starte op et nyt sted i fremtiden.

- Måske jeg gerne vil starte et lille pizzeria selv, hvor lokalerne ikke er så store, siger Talia Mario og tilføjer, at det også skal være et sted, hvor det er nemmere at komme forbi med sin bil og parkere.

- Jeg synes, det skal være nemmere for kunderne at hente pizzaerne i bil, men jeg vil også gerne have muligheden for selv at tilbyde udbringning i stedet for de forskellige udbringningsvirksomheder.

Pizzeria Italiana Sapori D’Italia kan findes på Reberbansgade 2b.

Annonceret indhold

Nyeste