Det Glade Vanvid her på Budolfi Plads er godt i gang med sin udvidelse ind i lokalerne, hvor der tidligere lå en Baco.
Mad & Drikke

Det Glade Vanvid udvider: Det kan du glæde dig til

Se her, hvornår den nye afdeling i restauranten åbner

08. januar 2023 kl. 17:37

AALBORG: Det er blevet en succes, som vi bare ikke kan komme udenom: Gæsterne er vilde med Det Glade Vanvid på Budolfi Plads, der laver social dining med mad kreeret fra bunden af de bedste råvarer.

Det Glade Vanvid er bygget op omkring social dining og gode råvarer.

Den store interesse kommer til udtryk ved, at mange gæster bliver afvist, når de gerne vil bestille bord, og ofte er der booket langt ud i fremtiden. Eksempelvis er alle weekender allerede nu fuldt booket indtil begyndelsen af februar.

Men, men, men - nu lysner det. 

For den længe ventede udvidelse af restauranten ind i nabolokalerne, hvor Baco lå tidligere, er nu for alvor i gang. Da vi var forbi for nylig, var der ved at bliver lavet gennemgang mellem køkkenet og det nye lokale, og derefter går det hurtigt.

Stilen her i den nuværende del af restauranten bliver ført videre ind i det nye lokale.

- Vi satser på at åbne for bookinger i det nye lokale i løbet af næste uge og åbne dørene i det nye lokale fra 3. februar, siger marketing-manager Camilla Schmidt Lauridsen.

- Vi glæder os til at kunne byde velkommen i vores nye omgivelser på Panden, som det nye lokale kommer til at hedde. Det nuværende lokale kommer til at hedde Gryden, og man vil kunne vælge mellem de to lokaler, når man booker bord.

Udvidelsen giver også Det Glade Vanvid mulighed for at imødekomme et stigende ønske fra gæsterne.

- Panden vil blandt andet give os bedre muligheder for at booke større selskaber ind, noget vi også oplever stor efterspørgsel på, siger hun. 

Det Glade Vanvid åbnede på Budolfi Plads for et par år siden.

Det nye lokale bliver i samme indretning som det nuværende, men det bliver mere fleksibelt med hensyn til opdækning til større selskaber. Derudover bliver der også små hyggelige nicher med mindre borde.

Panden får plads til omkring 40 gæster, og Gryden kan byde velkommen til selskaber på op til 50 gæster.

Det er snart et år siden, at Det Glade Vanvid fortalte om udvidelsen, så det har været en lang proces.

- Vi har simpelthen været ramt at lange leveringstider på stort set alle materialer, forklarer Camilla Schmidt Lauridsen.

- Men nu glæder vi os til, at vi snart kan byde velkommen til endnu flere gæster.

Annonceret indhold

Nyeste