Den klassiske brownie fra KaffeFair har fået en farverig makeover og er forvandlet til en regnbue-træstamme.
Mad & Drikke

Du støtter Aalborg Pride, hvis du køber den her regnbue-træstamme

Kagen fra et af byens populære spisesteder er en hyldest til mangfoldighed og diversitet

01. juni 2023 kl. 08:59

AALBORG: Kan man spise sig til holdninger? Ja! - og det bliver en farvestrålende oplevelse, hvis du svinger vejen forbi KaffeFair på Strandvejen, som nu lancerer regnbuetræstammen. 

Kagen markerer stedets støtte til Aalborg Pride, og for hver træstamme, der bliver solgt, går fem kroner ubeskåret til Priden. 

Det er fra i morgen, 1. juni, du kan købe den farverige træstamme hos KaffeFair Strandvejen.

KaffeFairs konditori har haft travlt med at udvikle en træstamme, som matcher det kendte regnbueflag i mere end farveholdning. Det er den klassiske brownie, der har fået en farverig makeover, der er en draqqueen værdig - med hjemmelavet hindbærmarmelade, et drys økologi og lækker chokolade. Det skriver KaffeFair i en pressemeddelelse og kipper med flaget for diversitet og mangfoldighed.

- For os er det vigtigt at støtte et initiativ, der med fest og glæde viser, at vi har plads til alle. Alle mennesker fortjener anerkendelse for det, de er og bidrager med til fællesskabet, siger Bjørn Salling, der er direktør i KaffeFair.

- Vi har daglige eksempler på KaffeFair-elever, der vokser af anerkendelse i vores køkkener. Mere af det, tak.

KaffeFairs konditori har haft travlt med at udvikle træstammen, som matcher det kendte regnbueflag i mere end farveholdning.

Regnbuekagen findes i to størrelser, en almindelig og en stor dele-træstamme: 

– Er man kagesulten på kontoret, kan man med god samvittighed købe en stor regnbuetræstamme til kollegerne og markere nogle værdier, som det kan være sundt at tale om i virksomheden, fortæller Gry Steensgaard, leder af KaffeFairs konditori.

Du kan købe træstammen fra i morgen, 1. juni og indtil Aalborg Pride 2023, som finder sted lørdag 8. juli.

Prisen er 25 kr./75 kr. for henholdsvis en almindelig og en dele-træstamme, og som nævnt går fem kroner pr. solgt kage til Aalborg Pride.

Annonceret indhold

Nyeste