Restaurantchef Oliver Tagmose Dalgaard glæder sig til byde velkommen i den nyrenoverede Sunset Boulevard.
Mad & Drikke

Efter stor makeover: Denne dag genåbner Sunset Boulevard

Butikken har fået helt ny indretning - og genåbner med tilbud

05. februar 2023 kl. 09:00

AALBORG: Nu er der ikke længe til, at Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter åbner igen.

Restauranten lukkede 16. januar, og siden har den gennemgået en større renovering.

Lokalerne er blevet moderniseret, og de kolde grønne og gule farver og møbler er skiftet ud med naturmaterialer og designmøbler i nordisk design. Det har ført den up to date med kædens nyeste standarder for design og indretning. Det skriver Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

 - Vi har nu en restaurant, der i højere grad afspejler, hvem vi og vores gæster er. Sunset Boulevard er en moderne, dansk fastfoodkæde, som har fokus på bl.a. kvalitet, udfasning af engangsplast og plantning af træer, og som sætter gæsterne i fokus, siger restaurantchef Oliver Tagmose Dalgaard. 

- Vores gæster skal have behagelige omgivelser at nyde maden i.

Som noget nyt har restauranten fået et venteområde med lounge stole, som giver gæsterne mulighed for at hvile benene, mens de venter på maden. Derudover er antallet af selvbetjeningsskærme blevet tredoblet fra 2 til 6 for at gøre det nemmere og hurtigere for gæsterne at bestille maden. I alt bliver der plads til 52 siddende gæster i restauranten. 

- Jeg og mit team glæder os meget til at kunne byde gæsterne indenfor i de nye lokaler, som nu mere end nogensinde byder på et hyggeligt sted at få et velfortjent hvil og et godt måltid mad i forbindelse med shoppingen, siger Oliver Tagmose Dalgaard.

Selv om meget er forandret, har Sunset Boulevard valgt at inddrage de oprindelige lokalhistoriske billeder i den nye indretning for at bevare det lokale præg. 

Dørene åbnes igen 7. februar klokken 10-21, hvor du på åbningsdagen kan sætte tænderne i en original burger til ca. halv pris - 29 kroner.

Annonceret indhold

Nyeste