Det legendariske værtshus har ligget her på hjørnet af Jens Bangs Gade, Urbansgade og Reberbansgade i omkring 124 år, men nu er det snart slut.
Mad & Drikke

Et vemodigt farvel: Denne dag lukker legendarisk værtshus

Café Alpha har været en del af bybilledet siden 1899

03. januar 2023 kl. 19:20

AALBORG: Du kan stadig nå det - men du skal snart skynde dig, hvis du vil en tur forbi legendariske Café Alpha. 

For nu er der ikke længe til, at byens ældste værtshus lukker og slukker. Stedet har ligget i Jens Bangs Gade siden 1899, og dermed er det også et farvel til et sted, der er favnet af historiens vingesus.

Værtshuset på et af Aalborgs travleste hjørner i midtbyen må nemlig siges at være en sand tidslomme og et kig til "det gamle Aalborg".

Der er et helt specielt sammenhold på Café Alpha.

Siden sin første bevilling har det brune værtshus været et samlingspunkt i byen, kendt for at værne om hyggen og med plads til alle der har lyst til at kigge forbi. 

Flemming Lorentzen har ejet værtshuset siden 1992, og nu har han på Facebook meldt ud, hvornår Café Alpha lukker:

- Det bliver med vemod, at vi lukker d. 15./1. 2023, står der.

Han lægger ikke skjul på, at de mange kunder vil blive savnet:

- Det sværeste er at tage afsked med alle vores stamkunder. Vi kender jer ligeså godt som vores egen familie, sommetider mere. Det vil gøre så ondt at sige farvel til jer. Vi vil tænke på jer og alle de gode minder, vi har haft sammen med jer.

- TAK FOR ALT.

Mens værtshuset altså lukker officielt 15. januar, kan du læse på Facebook, at Flemming Lorentzen og personalet også siger farvel med en kom-sammen 8. januar 2023 klokken 14-16: "Der vil være øl og sandwich og et stort knus til jer alle."

Lukningen betyder dog ikke, at de kendte lokaler kommer til at stå tomme. De bliver overtaget af Rune Holm, der åbner Whiskybaren på adressen Jens Bangs Gade 8 omkring 1. marts.

Annonceret indhold

Nyeste