Halløj se lige her - Den Muntre Gris er på plads med sin flæskestegsburger, når julemarkedet snart åbner på Gammeltorv.
Mad & Drikke

Flæskestegsburger med mere: Her er de nye madboder på julemarkedet

Du finder noget for enhver smag i hytterne på Gammeltorv

13. november 2022 kl. 19:39

AALBORG: Glæder du dig allerede til at opleve byens traditionsrige julemarked på Gammeltorv? Stemning, pariserhjul og børnekarrusel - kombineret med de mange hytter, hvor Aalborg City i år har hele seks nyheder til dig. 

Denne gang er julemarkedet tilbage på Gammeltorv, efter det også fyldte en del af Nytorv sidste år.

Nyhederne finder du i seks meget forskellige madboder, og vi har naturligvis samlet det hele til dig lige her:

𝐃𝐞𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐆𝐫𝐢𝐬 - her finder du lækre flæskestegsburgere med hjemmesyltende rødkål og agurker. Du finder Den Muntre Gris’ salgsvogn på midterste repos på Gammeltorv.

𝐏𝐚𝐧𝐝𝐞𝐤𝐚𝐠𝐞𝐛𝐨𝐝𝐞𝐧 finder du også på det midterste repos på torvet. Hos Pandekageboden er det muligt at købe hjemmelavede kæmpe pandekager, der tilbydes både som madpandekager, med enten kebab eller kylling og friske grøntsager. Der er dog også et udvalg til dem, som lyster noget til den søde tand, hvad enten man er til den originale med sukker og syltetøj eller en pandekage med is og Nutella.

Værsgo' - pandekagerne er klar, og valget er dit. Er du mest til kebab og grøntsager, eller foretrækker du den søde udgave med Nutella eller syltetøj og sukker?

𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬-𝐯𝐨𝐠𝐧𝐞𝐧 finder du ved indgangen til Julemarkedet på Gammeltorv - samt på Nytorv. Her kan du  købe sprøde churros, der fås med forskellig topping - eksempelvis Nutella, kanelsukker, karamel eller softice. Derudover finder du også candyfloss, brændte mandler, kakao, kaffe og softice.

Mjødladen finder du på midterste repos på Gammeltorv. Her kan du købe flere forskellige varianter af mjød, nogle har tilsat forskellige frugter, men essentielt er det en honning-vin. 

Hanstholm Fish & Chips er en nyfortolkning af den britiske gammeldags fish’n’chips. Der drages paralleller til den originale måde at anrette fisken på, men retten er lavet på en hemmelig familieopskrift. Fisken er frisk og udvalgt på Hanstholm Fiskeauktion, og foruden fish’n’chips kan du også købe deres friske fiskefrikadeller.

Fish & chips er en ægte klassiker - også til jul. 

Udover Hanstholm Fish & Chips åbner der også en ny madbod, hvor du kan smage et væld af lækker grillmad - blandt andet spiralkartofler, belgiske pommes og kyllingespyd.

Spiralkartofler er store kartofler, drejet ud på en pind og dyppet i en let tempuradej, som giver en rigtig god smag, og holder på sprødheden og varmen. Efterfølgende bliver de stegt i rapsolie. Spiralkartoflerne fås også med cheddarostesauce.

Julemarkedet åbner fredag, 18. november kl. 12.00, og sidste dag, du kan nyde stemningen og besøge hytterne, er 23. december.

Annonceret indhold

Nyeste