Du kan blandt andet sætte tænderne i en saftig svampeburger.
Mad & Drikke

For første gang i Aalborg: Spis på helt ny restaurant før den åbner

Du skal skynde dig, hvis du skal nå at have en forsmag på Aalborgs nye spisested

09. december 2022 kl. 10:09

AALBORG: I disse dage er der særligt travlt i køkkenet på Reberbanesgade 16B. I aften og i morgen, 9.-10. december, og fredag-lørdag i næste weekend, 16.-17.december, er der nemlig prøvemiddag hos Aalborgs nye, plantebaserede spisested, Norður.

Og du kan stadig nå at komme med, hvis bare I er mere end to personer. Er I mellem tre og syv personer, der skal ud at spise, er det stadig muligt at booke bord til prøvemiddagene.

- Vi åbner officielt 5. januar, men allerede nu kan folk komme og smage vores nye koncept, som er 100 % plantebaseret mad, fortæller Kolbrún Gunnarsdóttir. 

Du kender hende fra foodtrucken VeganDottir ved Råt&Gåt, og sammen med Heimir Gudbergsson og familien fra Wildebeest står hun bag Norður.

- Vi er den eneste, 100 % plantebaserede restaurant i Aalborg - og den første -, så gæsterne kan se frem til at være med til at skrive historie i byen, siger hun.

Til prøveaftenerne koster en hovedret 99 kroner og en snack 35 kroner. Du finder bordbookingen på Norðurs Instagram-profil, nordur.dk

Annonceret indhold

Nyeste