Wildebeest Gastropub lukker i Reberbansgade, men snart kan du opleve et nyt koncept og samarbejde i de ikoniske lokaler.
Mad & Drikke

Gastropub lukker i Reberbansgade: Har nye planer med lokalerne

Selvom Wildebeest Gastropub lukker i Reberbansgade, er det ikke et endeligt farvel

03. november 2022 kl. 17:34

AALBORG: Har du planer om at besøge Wildebeest Gastropub i Reberbansgade, bør du rykke dine planer til næste uge. Fredag 12. november lukker det populære spisested i Aalborgs ukronede madgade, dog er det ikke et endeligt farvel.

Familien Gudbergsson, der driver Wildebeest Gastropub, bliver i lokalerne, men under et nyt koncept og samarbejde, som de snart kan løfte sløret for.

- Det er med blandede følelser, at vi lukker Wildebeest i Reberbansgade. Lokalerne reddede os, da vi måtte flytte fra lokalerne på Østerbro, siger Heimir Gudbergsson, der driver Wildebeest Gastropub med sin mor og fire brødre.

Wildebeest Gastropub flyttede til Reberbansgade i maj 2021 på grund af manglende tilladelser og ombygning i lokalerne på Østerbro. Da Wildebeest Gastropub kunne vende tilbage til de gamle lokaler på Østerbro i år, valgte de at holde åbent begge steder.

- Det har været godt at være i Reberbansgade, men da vi genåbnede på Østerbro i april, fandt vi ud, at det var her, vi hørte hjemme. 

Selvom lukningen er vemodig, glæder Heimir Gudbergsson sig til det nye, der skal ske i lokalerne, mange husker for at huse kult-caféen Ib Rene Cairo.

Men først skal Wildebeest af med den kolde øl, der gemmer sig i lokalerne. Derfor kan du fredag 12. november fra klokken 20.00 få to fadøl for éns pris.

Annonceret indhold

Nyeste