Whiskybaren har flasker er fra alle områder af Skotland og en række andre lande – heriblandt Danmark, USA, Indien og Japan. 
Mad & Drikke

Gør et kup, når Whiskybaren siger farvel til Vejgaard med stor auktion

Baren genåbner i midtbyen til foråret

07. december 2022 kl. 14:22

AALBORG: Det er nogle gode flasker, der står og venter på dig, når Rune Holm inviterer til auktion i Whiskybaren i Vejgaard. Der er rigeligt med især gyldne dråber, for, som navnet siger, er fokus på whisky, men du finder også specialøl og lidt rom.

Rune Holm ser frem til de nye muligheder, der opstår, når Whiskybaren overtager lokalerne i midtbyen, hvor Café Alpha ligger i dag.

Eventen markerer, at der skal tømmes godt ud på hylderne, inden Whiskybaren nu siger farvel til adressen på Hadsundvej og forlader Vejgaard for i stedet at flytte til midtbyen.

Allerede før weekenden anslog Rune Holm, at flere end 70 halve og omkring 20 hele flasker samt flere end 100 specialøl kommer under hammeren. Det kan du læse mere om på Whiskybarens facebookside, hvor du også kan se en liste over, hvad du kan byde på.

Lørdag 10. december er sidste åbningsdag for Whiskybaren her på Hadsundvej inden flytningen til midtbyen.

Whiskybaren åbner på Jens Bangs Gade 8 - hvor Café Alpha ligger i dag - omkring 1. marts næste år. Men i første omgang har Rune Holm blikket rettet mod  på lørdag 10. december, som er sidste åbningsdag på Hadsundvej. Det er også dagen, hvor whiskyauktionen begynder klokken 15.

Du kan blandt andet købe billet til eventen fysisk i baren i Vejgaard samt på Whiskybarens facebook- eller hjemmeside.

Annonceret indhold

Nyeste