Fremover bliver stedet kombineret værtshus og whiskybar.
Mad & Drikke

Her er planen: Alpha fortsætter som værtshus - og whiskybar

Du får det bedste fra to verdener, lyder det fra den nye ejer Rune Holm

13. januar 2023 kl. 16:23

AALBORG: Bare rolig - du finder stadig både pilsnere og raflebægre, når Rune Holm fra Whiskybaren snart overtager legendariske Café Alpha i Jens Bangs Gade.

Det fortæller han nu, hvor han er klar til at løfte sløret for sine planer, når han overtager det, der i dag er Aalborgs ældste værtshus:

Rune Holm glæder sig til at byde gæsterne indenfor, når stedet, der endnu ikke har et navn, åbner omkring 1. marts.

- Det bliver det bedste fra to verdener, halvt værtshus og halvt whiskybar, for jeg viderefører selvfølgelig den ekspertise, jeg har, når det gælder whisky, fortæller Rune Holm.

- Men jeg har hele tiden været opmærksom på den helt særlige Alpha-ånd, der er på værtshuset, og jeg har virkelig mærket den på det seneste, hvor jeg har været en del på Alpha. Den ånd viderefører jeg sammen med min whiskybar. Så Café Alpha fortsætter som værtshus - bare med mere whisky på hylderne.

Han drager selv parallellen til en bedre skotsk pub, hvor du også både finder både øl og whisky.

- Det er vigtigt for mig, at værtshusdelen også fortsætter, for jeg kan se, at Alpha har rigtig mange, loyale kunder. Og de er stadig en del af stedet sammen med de stamkunder, jeg hidtil har haft i min whiskybar i Vejgaard.

Det har hele tiden været en del af Rune Holms forretningsplan at ramme endnu flere grupper af gæster. Og det er også årsag til, at han rykker Whiskybaren tættere på bymidten for også at nå ud til strøgkunder, turister og forretningsfolk.

Café Alpha lukker i sin nuværende form denne weekend, og derefter går Rune Holm i gang med at sætte lokalerne i stand.

Det er planen, at han åbner sit nye sted omkring 1. marts.

Annonceret indhold

Nyeste