Det er altså ikke folk, der er klædt ud som aliens, du kan se i byen i dag - men festglade mennesker, der fejrer Sct. Patricks Day.
Mad & Drikke

Her kan du fejre Sct. Patricks Day

Frem med Guinness og grønne hatte. I dag fejrer vi Irlands svar på J-dag

17. marts 2023 kl. 13:09

AALBORG: Det er ved at være dén tid på året igen, hvor du kan se mennesker med grønne hatte i byen. I dag er nemlig én af de største festdage, hvis du er til Guinness - og øl i det hele taget.

17. marts er Sct. Patricks Day, og kunne den næsten næsten falde bedre, end den gør i år, hvor Sct. Patricks Day ligger på en fredag? 

Med udsigten til weekenden kan du roligt få skænket dig en fadbamse eller to. Vi giver dig her et overblik over, hvor du kan fejre den irske tradition.

The Irish House

Ét af de legendariske steder i Aalborg, hvis du er til øl og irsk accent. Her kan du ikke bare fejre Sct. Patricks Day i dag, men hele weekenden.

Og festlighederne er faktisk allerede startet her klokken 11 til formiddag, og de forsætter indtil klokken 4 i nat.

Du finder The Irish House på Østeraagade 25.

Proud Mary 

Det koster (lidt mere end) fåååååårre kroner per mand, hvis du skal fejre Sct. Patricks på Proud Mary i Gaden. Her få du to store Guiness-øl til 89 kr.

Er Sct. Patricks Day et af årets højdepunkter for dig, har du sikkert allerede set, at det altså ikke bare er i aften, men resten af weekenden, tilbuddet gælder.

Proud Mary har åbent fra 14-05 i dag, 13-05 lørdag og 13-02 søndag.

The Old Irish Pub

Nu vi er ved gode, gamle Jomfru Ane Gade... Så kan vi selvfølgelig ikke undgå at nævne The Old Irish Pub.

Her er fejringen af Sct. Patricks Day selvfølgelig heller ingen undtagelse. 

Foruden at drikke øl i stride strømme kan du deltage i diverse konkurrencer på de sociale medier. Du kan blandt andet vinde koncert- og festivalbilletter.

Annonceret indhold

Nyeste