Jonas Hütscher Hejlesen åbner endnu en Penny Lane til foråret.
Mad & Drikke

Jonas åbner endnu en Penny Lane: Det kan du glæde dig til

Dermed står han bag fire af de populære caféer her i området

08. februar 2023 kl. 15:35

AALBORG: Der var en, der var to - og om lidt er der fire Penny Lane-caféer, hvor du kan nyde de lækre brød og kager, caféen er kendt for.

Ejer Jonas Hütscher Hejlesen fortæller, at han åbner sin nye café i lokalerne, hvor Abbey Road tidligere lå på hjørnet af Østerbro og Kjellerupsgade.

- Vi glæder os meget til at hive Penny ned til Østerbro, det er en bydel i udvikling, hvor vi kan bidrage med noget, der ikke er der i forvejen, siger han.

Netop placeringen får betydning for, at den kommende café efter planen åbner allerede kl. 7.30 og først lukker igen ved 20-tiden.

- Det er et område med rigtig mange mennesker. Om morgenen er her masser af cyklister, og jeg håber, de så lige vil svinge forbi os på vej til eksempelvis universitetet, siger han.

- Og vi kan se, at andre steder har fuldt hus ved aftenstid, inden folk skal videre til for eksempel koncerter. Jeg har en god mavefornemmelse omkring åbningstiderne, så nu prøver vi.

Du kan allerede nu begynde at glæde dig til, at den velkendte Penny-ånd fra caféen på Boulevarden flytter med.

- Vi skaber endnu et sted med hyggekroge og plads til fordybelse, et rum hvor man glemmer tid og sted, siger han og understreger, at man bliver mødt af den samme gode karma og personalet, man kender fra de øvrige caféer.

- Jeg skylder mit super personale en stor tak, det er deres fleksibilitet, der er med til, at det her kan lade sig gøre. Vi arbejder alle hårdt for, at det skal lykkes, siger Jonas Hütscher Hejlesen.

- Og jeg er meget ydmyg over, at så mange gæster besøger os. Det forpligter, og vi skal hele tiden være bedre i dag end i går.

Jonas Hütscher Hejlesen driver i forvejen Penny Lane på Boulevarden, i Aalborg Lufthavn og i Zoo, hvor det i øvrigt snart er tid til at åbne caféen igen. Penny Lane i Aalborg Zoo er åben den kommende weekend, i vinterferien, påsken - og så selvfølgelig hele sommeren.

Penny Lane på hjørnet af Østerbro og Kjellerupsgade åbner midt i marts.

Annonceret indhold

Nyeste