Choux’en er det franske svar på fastelavnsbollen, der er en luftig vandbakkelse med krakeleret top fyldt med creme, toppet med flødeskum og et knasende kys.
Mad & Drikke

Klar til kage og kulde: Lagkagehuset lancerer særlige efterårsnyheder

Men du skal skynde dig, de søde og salte nyheder er kun i butikkerne for en kort bemærkning

15. september 2022 kl. 15:46
Opdateret 16. september 2022 kl. 09:02

AALBORG: Efteråret er officielt over os, og vejrskiftet betyder, at Lagkagehuset igen i år præsenterer et helt særligt efterårssortiment med lækre nyheder.  

Frem til 2. november kan du finde både søde og salte lækkerier i Lagkagehusets diske, der blandt andet tæller kagenyheder som Choux’en, der er det franske svar på fastelavnsbollen, den velkendte æbletærte, den elegante choux au craquelin og den populære othellolagkage i ny forklædning. 

De søde og salte nyheder indbyder til hyggelige efterårsstunder for både store og små. 

- Efteråret er lig med indendørs hygge med familie og venner. Det dejlige ved et sæsonskifte er samtidig, at det byder på nyt lækkert bagværk, som passer til årstiden, siger Pernille Martinussen, der er produktansvarlig i Lagkagehuset, i en pressemeddelelse.

- Vores bagere og konditorer har glædet sig meget til at introducere nye kager, bagværk og salte snacks, og vi håber, at gæsterne kommer til at tage rigtig godt imod dem. 

Og er du mere til det salte køkken, kan du fra 29. september blandt andet få stillet den lille sult med en spandauer med spicy bolognese, spandauer med spinat og trøffel eller en lækker sandwich med bøf bearnaise. 

Spandauerne er et sprødt og luftigt wienerbrød, hvor du kan vælge mellem to varianter fra 29. september og året ud.

Du kan finde de lækre efterårsnyheder i Lagkagehuset i Magasin, Meny på Otto Mønstedsvej 1 og i Meny på Østre Havn. 

Annonceret indhold

Nyeste