Surdejsbageren på Budolfi Plads, der er drevet af Henrik Bruse, opkræver nu et energitillæg på to kroner pr. ekspedition for at kunne betale de store elregninger, der er fulgt i kølvandet på energikrisen. 
Mad & Drikke

Krisen kradser: Endnu et bageri må hæve prisen

Populære bagerier tænker kreativt for at kunne betale de store elregninger 

27. september 2022 kl. 16:17

AALBORG: I sidste uge måtte Hasseris Bageri dreje nøglen om som følge af en hård periode med corona og de stigende fødevare- og energipriser. 

Krisen kradser, og det tvinger endnu et populært bageri til at tænke kreativt for at kunne betale de store elregninger.

Det betyder, at Surdejsbageren fra i dag, tirsdag 27. september, indfører et midlertidigt energitillæg på to kroner pr. ekspedition, når du fremadrettet køber lækre surdejsgodter. 

Surdejsbageren forklarer, at det nye energitillæg kan betale en tredjedel af deres elregning.  

 - Vi håber, at det bliver taget godt imod. Det er en svær tid for hele bagerbranchen, og vi sætter pris på jeres forståelse og opbakning, skriver Surdejsbageren i et opslag på Facebook, og fortsætter: 

- Vi ser dette, som et modsvar på at hæve vores priser i bageriet. Så vi en dag igen kan vinke farvel til vores tiltag og holde vores priser, så alle kan være med! 

Vejgaard Bageri er et af Aalborgs mest populære bagerier, og de er også pressede af de stigende priser. 

Det samme er tilfældet hos Vejgaard Bageri, der fra i går, mandag 26. september, ligeledes har valgt at opkræve et midlertidigt energitillæg på to kroner pr. ekspedition. 

- Vi vil opkræve et energitillæg på 2 kr. pr. ekspedition, det vil ikke kunne dække de enorme høje elregninger, men det vil kunne dække ca halvdelen af beløbet og det er en kæmpe hjælp, skriver Vejgaard Bageri i et opslag på Instagram. 

Annonceret indhold

Nyeste