Det er sjatterne fra lørdagens Bad Seed Beer Fest, du kan købe og smage hos Bad Seed Brewing, når bryggeriet inviterer til sjat-fest.
Mad & Drikke

Lokalt bryggeri inviterer til sjat-fest

Du kan se frem til en hyggelig eftermiddag med masser af øl, grill og musik

21. august 2023 kl. 16:01

Det vil da være synd, at alle de gode sjatter går til spilde. Det er holdningen hos Bad Seed Brewing, der stod bag lørdagens store ølfestival på Studenterhuset.

Og se så her - for nu kommer den gode nyhed til dig, der gerne vil smage øl af høj kvalitet fra både danske og udenlandske bryggerier: Du er nemlig inviteret til sjatfest.

- Vi havde jo købt masser af øl til festivalen, men det hele blev ikke drukket, så vi har en del halvfulde fustager - og dermed god øl til overs. Vi sætter 10 fadølshaner op, hvor vi roterer de øl, siger Rasmus Haahr, der står for salg og marketing.

- Og det vil vi gerne dele med folk, der har lyst til det.

Han nævner eksempelvis humle, IPA, eksperimenterende øl og mere stærk øl, der er lagrede på eksempelvis egetræsfade.

- Det er de bedste sjatter i verden, bryggerierne tager altid noget særligt med til vores Bad Seed Beer Fest.

Flere events på bryggeriet

Derudover har Bad Seed Brewing, med ejer Fredrik Hector Schmidt i spidsen, også en ambition om at lave flere events og få mere aktivitet på bryggeriet.

- Vi vil gerne, at folk kommer herud og hygger sig, så i første omgang inviterer vi til sjatfesten, hvor folk også kan få en rundvisning og se bryggeriet, siger Rasmus Haahr.

Udover sjatter fra omkring 50-60 forskellige øl vil der også være musik, ligesom Gudumholm Borgerforening står for at grille pølser og brød, som du kan købe og dermed støtte foreningen.

Bad Seed Sjat Fest finder sted lørdag 2. september fra klokken 12 til 20 på Landkærsvej 4.

Du finder mere info om sjat-festen lige her.

Annonceret indhold

Nyeste