Mathias havde arbejdet i Mama Moss i flere år, før han blev indehaver. 
Mad & Drikke

Mathias har overtaget café i Nørresundby: Har givet sig selv længere arbejdsdage

Siden Mathias Cho blev indehaver af Mama Moss, har der været længere åbningstider tre dage om ugen

05. november 2022 kl. 14:02

NØRRESUNDBY: Med snor bliver gamle vinylplader hængt op rundt i lokalerne, og pangfarvede blomster til dekorationer står klar i køkkenet. Der skal nemlig være 80'er-fest på Mama Moss i weekenden, og i den anledning vil 37-årige Mathias Cho stå klar ved gryderne. 

Siden 1. august har han drevet caféen i Nørresundby. 

Han kendte dog allerede stedet ret godt, da han sammenlagt havde arbejdet fire år i caféen, før han overtog tøjlerne. 

Der er klassisk, dansk mad på menuen hos Mama Moss. 

Mathias er ikke i tvivl om, hvad der kendetegner Mama Moss. 

- Vores koncept er, at det skal være nede på jorden. Det er meget uformelt, der er højt til loftet og alle er velkomne. Man behøver ikke komme i sit fineste tøj, man kan bare droppe ind fra gaden, siger han. 

Mathias har ikke ændret på caféens grundlag, siden han overtog den, men han har ændret åbningstiderne. Han havde gået med tanker om, hvordan han kunne skabe en bedre omsætning i caféen, og han kom frem til, at han ville holde caféen åbent om aftenen. 

- Siden august har vi haft åbent tre gange om ugen om aftenen, og det er noget helt nyt, siger han. 

Blomsterne står klar til weekendens temafest. 
Som noget helt nyt bliver der afholdt banko på Mama Moss hver anden onsdag. 

De første gange Mathias holdt caféen åbent til klokken 20, mærkede han, at restaurationsbranchen kan være uforudsigelig. 

- Den allerførste torsdag vi holdt sent åbent, var der fuldt hus herinde, der var 60 folk. Ugen efter kom der fem. Det tager jo tid at indarbejde i folk, at man lige kan tage herover, fortæller han. 

Overordnet set oplever Mathias, at folk har taget godt imod de nye åbningstider, og salget af flæsk peger også i den retning. 

- Vi kan se på kurven over flæsk, at det går godt. Jeg startede med at lave 10 kilo, og nu laver jeg 25, siger Mathias.

Til december er der julemarked i caféen. 
Annonceret indhold

Nyeste