For at gøre opmærksom på sit seneste initiativ, deler Ning smagsprøver ud, når du kommer for at købe en hotdog.
Mad & Drikke

Ning følger sin drøm: Nu kan du også få thaimad i kendt pølsevogn

Her finder du den klassiske hotdog med det hele - side om side med panang karry og pad krapow

18. januar 2023 kl. 17:03

AALBORG: Den er kendt for sine hottere med det hele - og nu er der netop føjet nyt til menukortet i den legendariske pølsevogn på Boulevarden.

Med den centrale placering gennem mange år er pølsevognen en gammel kending blandt byens passionerede hotdog-elskere og bare rolig, pølserne forsvinder ikke. Men med salget af eksempelvis panang karry og pad krapow føjer ejeren nyt til fortællingen.

Indtil videre kan du købe tre forskellige thairetter hos Ning's 2go.

- Det har hele tiden været min drøm at supplere med nogle af de retter, jeg lavede i Thailand. Jeg elsker at lave mad, siger Dueandara Khong-On, der bliver kaldt Ning.

Hun overtog den kendte pølsevogn i sommer og lægger stor vægt på, at maden skal være i orden, og at man bliver mødt af et smil og god service. Og kunderne kvitterer da også med opbakning.

- Det går rigtig godt, siger Ning Khong-On.

- Kunderne kan godt lide maden, jeg gør meget ud af, at man skal kende smagen og krydderierne, så det er som det, man får i Thailand.

Ning Khong-On overtog pølsevognen her på Boulevarden i juli sidste år.

For at gøre opmærksom på sit seneste initiativ står hun klar med smagsprøver, når kunderne kommer for at købe en hotdog.

- De fleste siger ja tak til at smage, og der er mange her fra området, som har været forbi flere gange for at købe thaimad, især til aftensmad, siger Ning Khong-On.

Det betyder også, at åbningstiden nu er ændret til klokken 19 mandag til fredag, da det især er sidst på dagen, hun sælger sine nye retter - og ofte som takeaway.

I første omgang finder du grøn karry, pad krapow og panang karry på menukortet - og Ning Khong-On udelukker ikke, at flere retter kommer til.

Du finder Ning's 2go på Boulevarden 15.

Annonceret indhold

Nyeste